BLOGGER BLOGGER TEGAR

Monday, June 6, 2011

aku dinner dengan artis

assalamualaikum , salam sejahtera dan salam 1 blogger .

tengok tajuk entry pun dah tahu kan .

dinner dengan artis beb .
korang hadoo ? tak de kan ?

haa . jangan jeles la beb sebab aku dinner benda ringan ringan je .

korang nak tahu hape ?





.
*sumber : Mr Google*


aku dinner popcorn dengan air coca cola je tadi .
korang nak tahu aku kuar dinner dengan sape ?
aku , mak haku dan akak haku kuar dinner dengan
TIZ ZAQYAH , REMY ISHAK & FIZZ FAIRUZ .


alamak ! terLARGER la pulek tulisan nie . 
heeee .
nie kali kedua aku kuar dinner dengan diaorang nie .

kali pertama dengan memembe kat kedah .
and the second one is just now je dengan mak n akak haku .

*sumber nie Mr Google gak yang bagi*
*jom KLIK gambar nie*

5 comments :

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

ciss.

abdullah gazali said...

nape cis?

cik maya cullen said...

i xheran ok....
i tiap ari dinner ngan edward culleen..=p

wrizuan[dot]net said...

ermmmm......

fyna said...

owwwwhhhhh...
;)






jom singgah n follow belog fyna.

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family