BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, June 23, 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Klik header diatas kalau nak join ..

okey.. kalau boleh saya nak hack blog FATIN LIYANA ..
sebab apa ? sebab saya suka blog dia .. blog dia kemas dan rasa macam mesra alam ..
dan saya jeles dengan traffik dia .. setiap kali masuk je mesti banyak.. tak pernah ada 
belas belas tapi puluh puluh dan ratus ratus .. hee .. bagi la saya sikit yea traffik kak FL ..
ahakssss ...


9 comments :

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jgn HACK saya okeh :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Lulu Caldina said...

dah hack FL nanti leh lah ambik semua apa yg ada kat blog dia tu.. ekeke

mel haslina amir said...

jgn hack FL,sambil kaut dgn tuanya yg comey lotey tu dh ler..hee

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... habis la banyak da blog nak kena hack... nak hack blog FL... makin ramai la hackers lepas abg ben buat segmen ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck bro !!! haha

Sya_Cda said...

singgah utk hack kt sini, bkn hack kejam,tp hack manje2 je + follow u :)
http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family