BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, June 23, 2011

Alhamdulillah, Rezeki bertambah | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .


masa BM tulis entri , BM asyik senyum saja .. jangan pulak pikir lain pulak yea .. mana la tahu kan .. setiap orang pemikiran dia lain lain .. betul tak ? kubur lain lain .. hehe .. sepatotnya ada satu entri untuk pembaca semua sebelum entri ni .. tapi disebabkan nak berkongsi kegembiraan tu .. BM postpone lah nak publish entri lagi satu tu ..



lagipun entri lagi satu tu , entri ringkas je tapi cukup memberi ilmu yang banyak .. korang nak tahu entri apa ? tunggu kejap lagi yea .. hehe .. sabaq noh .. 

okey okey ..

berbalik kepada tajuk diatas , Alhamdulillah rezeki semakin murah .. semalam baru dapat BE , harini cek lagi earning Nuffnang , ada lagi satu BE earning .. BM dah perasan dah dari semalam .. hehe .. satu BE yang aktif waktu pagi petang manakala satu lagi BE aktif pada waktu malam .. so , sekarang nie BM kena la aktif untuk kedua dua masa nie . tadi baru je baca blog BEN ASHAARI .. beliau buat auto publish .. ramai gak yang baca blog abg ben dari obersea .. pada waktu semua rakyat Malaysia tengah tido .. biasa la kan sebab waktu kita tak sama dengan waktu oversea ..



kenapa BM tak nak print screen tunjuk BE earning BM ? tak nak lah nanti ada pulak yang cakap BM ni menunjuk nunjuk pulak .. malah entri ni pun BM pikir nak buat ke tak .. hmm .. BM buat keputusan nak buat jugak entri ni .. BM nak berkongsi dengan readers semua rasa seronok BM .. Alhamdulillah .. 



nantikan entri pendek BM ye !!


3 comments :

Syazwan said...

waahhh..tahniah..
weh..boleh tunjuk ajar tak macam mana nak isi tinjauan blogger tu..
org cakap.kena pandai update tinjauan blogger..
aku tak reti..tak penah lagi dapat BE.
komen kat pae saya..ok ?

fyna said...

alhamdulillah.
:)

puteraduyong said...

bagus bagus...dah makin maju la tu... ;)

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family