BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

assalamualaikum dan salam sejahtera semua !

kali nie BM join segmen abg ben . banyak bebeno segmennye . tapi BM suka ! :)

*nak join klik header nie*

5 blog yang BM suka masuk :

1. BEN ASHAARI - selalu update dan tak kering dengan tips dan ilmu ilmu yang berguna .

2. YUYU ZULAIKHA - cara penulisan kak yuyu best . simple je .

3. CIK EPAL - cik epal macam kak yuyu . blog yang best dan comel .

4. HANIS ZALIKHA - sebab penulisan kak hanis dalam bi . dapat improved my english .

5. FATIN LIYANA - walaupun tak selalu update tapi BM suka blog ini sebab kemas .

26 comments :

Sunah Mohammad said...

datang tengok blog pilihan~ ;)

anysspunyeblog said...

singgah sini sambil follow..

...Minah BluR... said...

follow sini pulak! tQ folo MB.
Eh Eh nak dekat same pilihan kite Hehe

imnabila said...

hyeee !!
blogwalking sini..

klu sudi singgah la blog sy juge..
tengok blog feveret sy plak..
ngeee ~ :)

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

GaRy™ said...

dtang dari blog abg ben... gary follow cne yer~

shopping2u said...

singgah sni pulak :)

fyna said...

singgah dari belog abg ben..
:)

genkconer said...

Genk singgah, folo, ban bca entri
Genk ngah cari follower ke 400..
Jom join segmen genk ea

http://genkcorner.blogspot.com/2011/05/segmen-makan-angin-bersama-genkcorner.html

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said...

jum pakat vote nak mintak tshirt dari brother Ben.. ahahhah

Amy Syaquena said...

Singgah sini dari blog en,ben , follow kamu juga ada masa jemput singgah ke blog saya ye..

fatin6789 said...

fatin datang melawat sini tengok blog pilihan..dari segmen abg ben..tapi tak join pon..sudi-sudilah singah blog fatin..


http://fatinliyana6789.blogspot.com/

Fazreen Misbae said...

singgah dari blog BA... :)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

jalan2 nak tgk blog spa yang awak pilih ..=)

anem ahia said...

hi wassap2.... datang terus dari 5 blog pilihan hati yo...

http://sukedukeblog.blogspot.com

aku dan segalanya said...

slm kenal...terjah dr segmen BA

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

Tengku Nizam said...

blog sy xde pon dlm list, hahaha

Lulu Caldina said...

ohho dah tau...
nak kena terjah satu persatu ni... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

cik syira said...

singgah kat sini..;)

Ms. Ann said...

SINGGAH 5 BLOG PILHAN..

EMMM.... HAPPY BLOGGING

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

mizzkechique said...

salam ziarah dan salam kenal dari segmen Mr. Ben... =)

Golden Rose said...

singgah dari blog bro ben utk tau blog pilihan hati anda...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Eera Shera said...

salam..singgah sini dr segmen BA

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family