BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, June 10, 2011

BEN ASHAARI MESEJ BIRUMUDA

assalamualaikum semua !

pepagi tadi BM gelabah . sebab pe gelabah ? kalu korang baca entri pertama BM hari nie korang tahu la . tak baca lagi ek ? KLIK SINI . haaa . dah tahu kan ? lepas je gelabah dah kurang sikit BM tanya kat sahabat blogger dan blogger perak . ada gak la komen komen yang dibalas . ada yang cakap guna web master tool la ada suh baca entri blogger nie la . BM pun ikut supaya blog ini kembali kepada asal .

tapi korang nak taw ? semua tak menjadi . tak kembali kepada asal pun . serius sedih woo . alternatif yang kedua BM terpikir dan ikut adalah PM inbox blogger terkenal . nak tahu sape ? sape lagi kalau bukan BEN ASHAARI . so , BM pun bagi lah mcj yang berbunyi ........


BM tanya soalan nie kat abg ben . nie lah harapan terakhir BM tok dapatkan jawapan . mana lah tahu kot kot abg ben tahu nape followers list BM tak de kan . lepas setengah jam asenye abg ben balas . 


abg ben jawab ringkas tapi jelas . abg ben cakap masalh tu sebab blogspot . memang kebanyakan blog yang guna blogspot menghadapi masalah ni . tak tahu la pulak kalau korang punya ada je followers list tu . kalau ada bagus lah . terima kasih yea abg ben sebab jawab soalan BM . hilang gak la gelabah BM nie . heee . mana tak gelabahkan . blog kesayangan nie . tengok dekat blog CIK EPAL pon followers list dia tu tak de . tapi kat YUYU ZULAIKHA ada pulak . yang terpilih je kot . haha .

harap harap followers list ni akan ada balik . 

2 comments :

kyrul said...

bangga dia :D


kl gengster [syamsul yusuf disaman pekida] *nak baca lebih lanjut, bace review ni :) [review] kl gengster dapat sambutan|disaman pekida

aien said...

masalah follower hilang,masalah biasa dik...nanti adalah balik.=)
keepm blogging ye

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family