BLOGGER BLOGGER TEGAR

Wednesday, June 22, 2011

Buffered Earning (BE) | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam pagi semua .

Hari ni BM bangun bangun je , BM terus on wifi and on lappy ni . first thing yang BM buat adalah cek Nuffnang Analytic BM . tengok analytic BM jatuh ke naik .. Alhamdulillah la naik walaupun tak beribu ribu UV macam blogger blogger lain .. blog BM ni baru je lagi dan juga blog picisan .. huhu ..



Lepas tu , ada suara perempuan memanggil BM . takut kot .. dia suruh BM bukak current earning Nuffnang .. BM pon bukak .. alangkah terkejutnya BM ada satu Buffered Earning (BE) .. teruja sekejap .. nak nanges jap .. haha .. tamo nanges tamo nanges .. babap kang !! huhu .. teruja sebab nie la BE BM yang pertama .. huhu .. baru BE pertama dah bising .. orang lain dah berpuluh puluh laa .. huhu .. ahh !! pedulik hape !! nak jugak tulis entri nak kongsikan keseronokan nie ..


terima kasih cik Nuffnang . love you lah cik Nuffnang .. jom kawin ? ahak .. betul tips tips yang diberikan oleh blogger blogger yang dah lama dalam dunia blog ni .. BM pun ada gak tulis entry pasal tu .. berkesan woo .. nak baca .. klik SINI . mesti korang rasa BM nie gila duit kan ?. mesti BM blogging sebab duetkan ?. jawapannya adalah tidak sama sekali !! sebenarnya BM memang suka blogging sebab blogging nie BM dapat berkongsi maklumat dengan rakan rakan blogger lain .. pasal duet ni , BM jadikan sebagai sampingan je .. kalau ada rezeki ada laaa .. orang kata , 'sambil menyelam minum air' .. btol tak ??

kalau korang nak dapatkan BE dari cik Nuffnang nie try la tips tips yang diberikan oleh blogger blogger yang dah lama dalam dunia blogging nie .. baca je entri yang BM bagi kat perenggan sebelum ni .. comfirm korang rugi kalau tak baca .. tu je BM nak kongsikan pagi ni .. lagi sekali BM nak ucapkan terima kasih kepada cik Nuffnang .. sayang cik Nuffnang ketat ketat .. Love u jugak !! heee ..

tunggu entri BM yang kedua yea ...

3 comments :

NasZ said...

hehe..congratz2..saya doakan BE kedua awak menyusul..

MOHD NASER.com

saya_arief said...

tahniah2.

Mohd Yusuf said...

tahniah...aku dari dulu lagi tak pnh dpt BE....ha3

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family