BLOGGER BLOGGER TEGAR

Wednesday, June 29, 2011

Jawapan Kepada Teka Teki | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


pagi ni nak buat entri yang simple je sikit.. nak bgtahu jawapan kepada teka teki yang BM buat haritu.. bile ek? semalam je pon.. bajet macam dah lama buat.. muahahahaha.. so , di dalam entri ni BM nak bagitahu jawapannya.. 



Jawapan :

NASI GORENG USA

ada orang bagitahu jawapan dia nasi goreng kampung+hotdog laaa.. ada ke pon nasi goreng hotdog.. muahahahaha.. BM pun pelik masa first time tengok ni nasi apa.. tanya kat orang kedai tu , dia pun tak tahu pada mulanya.. lepas dia tanya chef baru dia tahu tu nasi apa.. muahahaha.. pelik tak nasi ni? first time BM makan nasi goreng USA rupe nie.. haha..

ada ke ek pemenang dia ?

yang bagi jawapan semua maybe laa , ntah laaa.. BM dah bagitahu kat situ yang BM nak jawapan yang tepat.. takmo maybe maybe takmo tah tah..

jom BACA entri "Jom Kenali Jenis Kulit Anda"


3 comments :

Ku Azhar said...

alaa.....lapar dh tgk gmbar nie ;D

Ruzzezanie said...

terima kasih buat bluehyppo lapo!!

syarifahsidrus said...

lainnya rupa nasi goreng usa tu~haaa

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family