BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, June 17, 2011

Nora Elena Siri 2 | BIRUMUDA91

Hai korang .

haaaa . nie mesti masuk blog ni sebab tertarik dengan tajuk entri kali ni kan . haaa . sebenarnya BM saja je nak tengok reaksi korang semua kalau ada Nora Elena siri 2 . so , korang tertipu laaaa . hahaha . gelak sopan . jangan la marah BM yea . saje je nak bermanja manja dengan korang semua .

Kalau korang nak jugak Nora Elena siri 2 , korang gi reramai komen kat page Nora Elena kat SINI dan like page Kami nak Nora Elena Siri 2 . macam mana nak like ? haaa . korang nampakkan gambar elena kat sebelah kiri korang . so , tekan kat situ lepas tu ada kuar page tu . like la . BM dah like dah . hahahaha . mungkin kalau diaorang tengok ramai sangat nak siri 2 Nora Elena tu , mungkin diaorang buat kan . mana laa tahu .


BM nak tunjukkan je gambar gambar pelakon Nora Elena .
jom ushaa ........








Sumber gambar dari SINI

2 comments :

cucu umie said...

kalau tak ad pon xper gak..haha nty adik2 ayie dok sibuk depan tv time maghrib..dislike

Razil Tahir said...

kalau nak buat siri 2 bole jer...
tp cam susah sbb expectation org lgi tggi...

dan kalau buat pun ltak dalam slot Samarinda instead of Akasia a.k.a waktu maghrib... :)

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family