BLOGGER BLOGGER TEGAR

Wednesday, June 22, 2011

Sape Nak BE dan Link GrapeVine ? | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

haa .. mesti ramai ramai datang nak berkunjung ke blog nie kan ? sapa tak nak kalau dapat BE dan link grapevine kan .. hee .. sebenarnya ada rakan blogger BM bertanya kepada BM macam mana nak dapatkan BE dan juga grapevine ni .. okey .. BM dah penah tulis entri pasal kedua dua benda ni .. jommm .... kalau nak BE kena baca SINI dulu .. Insyaallah korang akan dapat BE .. betul !! kalau tak percaya cuba laaa ..



lepas tu , kalau sapa nak grapevine .. blogwalking la selalu kat blog blogger blogger yang terkenal macam Cik Epal , Yuyu Zulaikha dan juga Birumuda91 .. hehe .. yang last tu , bukan blogger terkenal pon .. hak ttuuiiihhh jee .. follower pon ciput tak macam Cik Epal dan Yuyu Zulaikha .. kalau korang nak tahu link pertama Grapevine BM , BM dapat dari blog Cik Epal .. thanx Cik Epal !!



Lepas tu , kebelakangan ni , BM ada nampak dalam blog BM pun ada iklan Grapevine tu .. macam mana nak amik link tu ? ikut je step dia bagi kat situ .. kan ada 2 step je kat situ .. tak paham lagi ?? baca SINI ..


haa .. tu je BM nak kongsikan kali ni .. 

SELAMAT MENCUBA !!


7 comments :

NasZ said...

owh..nice..terima kasih sudi kongsi..

MOHD NASER.com

Bro Framestone said...

masyuk la die lepas nie ek he..23x

mommynana said...

thx tips!

Lelord said...

huhuhu akak x penahnya jumpe :( xpe2 pasni nak rajin g blog BM

mushroom said...

wahhh jeleznyeee :D

saiazuan said...

waa cmbest jew

difficult easy. said...

susah lah. huhu. dah almost stahun gak blogging. tapi tak serius sangat lah. hehe. ada rezeki, ada lah kan. :)

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family