BLOGGER BLOGGER TEGAR

Saturday, June 18, 2011

Siapakah Follower Yang Bertuah | BIRUMUDA91

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA .



sepertimana yang korang nak masa nak scroll down untuk membaca entri ini kompom korang kena lalu dulu kat bahagian blogger blogger tegarkan . disitulah follower follower BM ditempatkan . haaa . macam penjara pulak dah . takde lah . korang adalah follower BM yang sudi follow blog BM yang picisan ini .

THANK YOU A LOT !!



okey . semasa BM menulis entri ni , follower BM ada 2920 sahaja . eh eh . terlebih satu tu BM . hee . sebenarnya buat masa sekarang nie BM hanya mempunyai 292 followers . bukan macam belog abg BEN ASHAARI mahupun belog kak FATIN LIYANA . kalau nak dibandingkan followers BM dengan kedua dua belogger tersebut memang ciput nak mampus lah followers BM nie . heee .

BAGAI LANGIT DENGAN BUMI OKEY !!



okey lah . untuk bakal follower BM yang ke 300 BM nak buat something untuk dia . sapa lah yang bertuah tu kan . haha . kalau korang nak tahu apa yang bakal BM buat untuk follower yang ke 300 tu . nantikan lah yea . tunggggu . tu pun kalau ada yang sudi lagi jadi follower BM kan . hee . 

KITA TENGOK SIAPA YANG KENA !!!

okey lah . sampai disini sahaja entri BM kali ni . terima kasih kerana sudi membaca yea . sebelum BM mengundurkan diri . BM ada sekerat pantun untuk pembaca BM .

TERIMA KASIH DAUN KELADI ,
JANGAN LUPA DATANG DAN BACA LAGI !!

| SMILE ALWAYS PEEPS |


3 comments :

K O R I E said...

oke~korie unfollow blog pastu follow msa fllower ke 300.
ok x?
heheh

NasZ said...

salam kenal..

jom join..

SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam kenal...amboi seronok nak tgu yg 300 ye?LM dah serah diri jd yg ke 300 .suka tak?pasni leh tgu yg ke 333 lak,pastu 3000 lak..happy blogging

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family