BLOGGER BLOGGER TEGAR

Saturday, June 18, 2011

Sudah Hampir ! | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

okey . masa yang dinanti nantikan sudah hampir . apa yang hampir ? nak tahu ? buat semua mahasiswa mahasiswi universiti utara malaysia(UUM) sedang menunggu keputusan peperiksaan untuk semester lepas . apa lah yang keluar untuk keputusan BM kan . kalau sape yang cakap tak cuak tu tak tahu lah kan . rasanya semua cuak nak tengok keputusan masing masing kan .

keputusan akan keluar pada 20 JUN 2011 . so so so nervous nak tengok . huhu .

mintak mintak dapat mantain macam sem lepas atau lebih baik lagi . amin .

kepada mahasiswa mahasiswi UUM , korang ingat tak page nie . korang ingat tak password dengan id korang . jangan buat pasal . kalau lupa BM pun tak tahu nak buat macam mana . korang boleh telepon computer center la kot . 

macam biasa lah kalau nak check keputusan kompom kompom lah server UUM jadi beratkan . sapa yang eksaited nak jugak check pada hari tu atau pada masa tu kena lah bekerja keras dengan asyik klik refresh banyak banyak kali .

semoga apa yang terpampang dalam slip tu nanti mengambarkan apa yang korang dah usaha . BM pon harap sangat sangat dapat apa yang BM nak dan setimpal dengan usaha yang BM dah berikan . 

SEMOGA BERJAYA !!

3 comments :

..FaTihaTuL zahRa... said...

i pom nebes gak..hehe

TeAqArH said...

BM ni student uum ker??semester berapa??

TeAqArH said...

tp arini da leh stat cek gune care pantas..^_^

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family