BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, July 21, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

Assalamualaikum dan salam sejahtera

harini BM rajin blogwalking dan join segmen.. kali ni BM join segmen abg ben..


nak join sekaki ? tekan je header blog abg ben diatas.. korang akan terus direct ke blog dan entri segmen tu..

okey.. abg ben suruh tulis ape ape je kat entri ni dan sebab apa blog ini layak di follow dan dibaca selalu..

okey abg beben.. ni jawapannya....


blog ini merupakan blog baru.. kalau korang tengok follower baru je berapa ratuskan.. kalau tengok abg beben punya dah beribu riban kan.. so , BM masih baru lagi la dalam dunia blog ini.. blog ini adalah blog yang akan menceritakan mengenai cerita cerita si penulis , mengenai entertainment yang terkini dan juga mengenai berita berita terkini.. blog ini dilahirkan kerana minat penulisnya dalam dunia penulisan dan akhirnya melahirkan blog ini.. uweekkk uweeekk.. <-- blog ni menangis masa dilahirkan.. muahahaha


penulis akan cuba untuk menghupdate blog ini setiap hari.. paling kurang pun sekali dalam sehari.. penulis blog ini masih belajar di sebuah universiti di utara Semenanjung Malaysia dalam bidang perakaunan.. pembaca semua dialu alukan untuk mengfollow dan juga singgah kembali untuk membaca entri entri terbaru.. BM akan cuba untuk mengfollow balik sesiapa sahaja yang mengfollow BM..

BM dapat tahu abg ben buat segmen dari saudara INI ..



Hak Milik Kekal,

15 comments :

SoLy SoLicious said...

sy pun join..heee..
salam singgah :)

Faten @ MB said...

nak join jugak lah..!

ninie_azriena said...

salam empunya blog..
ninie datang terjah dari segmen abg ben..
salam persahabatan..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

aizamia3 said...

singgah kat sini lepas jenguk jengah belog abg Ben.. ;)

MiSs ChUbBy ChEeK said...

salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

jom singgah sini..
http://misschubbycheek.blogspot.com/

sakura_sue said...

singgah dari segmen samee.
http://sakurasue.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

maszull said...

slm ziarah...

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Nadzirah K. said...

singgah & follow you :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

AbiL said...

hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

http://abilitusaya.blogspot.com

Happy blogging! :)

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

Lulu Caldina said...

Lulu pun blogger baru ;)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family