BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, July 1, 2011

BIRUMUDA91 Bersama Retis-retis

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


seperti yang dijanjikan dalam entri INI.. hari ni BM nak hupdate dengan gambar gambar sahaja.. gambar BM dengan retis retis hot.. ini bukan main main !! ini kenyataan !! best wookk .....

perhatian : mungkin akan mengambil masa untuk loading kerana gambar yang banyak.. harap maklum..

penoreh getah moden

model model getah 2011


gambar diatas ni adalah gambar semasa dalam perjalanan kami dari bilik nak ke bus stop.. macam jauhkan.. tapi padehal dekat sahaja.. jadi jauh disebabkan banyak berhenti kerana ada photoshoot model model getah.. muahahahahahaha



sementara menunggu bus untuk ke jitra-Plan A


retis retis semua berposing 


peace no war !!


menunggu bus dengan penuh kesabaran..


Plan A untuk ke Jitra adalah dengan menaiki bus beramai ramai kerana semua dah lama tak naik bus.. diaorang rindu sangat dengan pakcik bus MARA tu haa.. so , terpaksa lah ikut je kan.. adik bongsu kena ikut cakap hakak hakak dengan habang habang.. muahahaha.. BM adik paling bongsu okeyyyy...


dalam kereta menuju ke Jitra.. ade bunga sesat disitu !!


eh eh.. mana BM ek ? hahahaha.. BM menaiki kereta lagi satu tu haa.. Plan A dah tak menjadi , guna Plan B pulak.. Plan B nya adalah menaiki kereta untuk ke destinasi yang tidak dikenalpasti sehinggalah sampai di sana.. yeke? 


eh eh ! ada peminat nak mintak sain kat BM laa.. tunggu sat noooh...


haha.. orang tengah elok elok posing tengok kamera tapi BM tengok tempat lain.. sebab hape tah laa.. BM dah tak hengat dah.. asenye ade awek lawa lalu kot.. lepas tu kenyit mata kat BM.. cair wookk !!



bonzer kami.. menunjukkan ototnya yang besar.. besar ke ???
muahahahahaha..


SKANDAL OF THE YEAR !!


#retis sangat !! 
yang hujung kiri tu retis sangat kan !! hahahahaha


berita berkepala 3


merelaxkan otot selepas bermain bowling.. sapa menang ek? 
muahahahaha


posing lagi sekali..<--- tak de idea nak tulis ape dah..


iklan Colgate !!

huuuuuuu .. penatnye nak tunggu gambar nie loading.. korang tengok gambar gambar nie apa korang rasa?? we are happy family kan ?? best gila kot dengan family ni.. dah la orangnya pun gila gila.. ramai kot yang jeles tengok family kami ni.. nie baru beberapa hari.. BM pasti akan hupdate lagi blog ni dengan gambar gambar yang akan membuatkan korang jeles..nantikan je ye...


6 comments :

Syazwan said...

waahhh..jalan-jalan dengan retiss..woohoooo..

sweet_sour said...

waahh..popularnye retis..heheh
yup..hepy family..
saye pown ade kwn2 yg gile2 cam tu...hohoho best kan..

khalisha karim said...

ada lg 3 artis plg femes..tp xda dalam ni. busy dgn tawaran menyanyi kat canglun..haha

Anif Abdullah said...

macam kenal je retisss ni..haha,rindu uum..

Muhd Fadil said...

apesal aku takde wey?

@taufiqhelios said...

TERBAIK LAHH.. :)

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family