BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, July 1, 2011

Tips Pikat Hati Lelaki

Assalamualaikum dan salam sejahtera


dulu BM ada buat entri mengenai Info Mengenai Lelaki kan.. entri tu adalah entri kedua paling hot bagi bulan lepas selepas entri mengenai Keputusan Penuh Malaysia Vs Lubnan.. memandangkan entri mengenai lelaki kedua paling hot , kali ni BM nak berkongsi tips untuk memikat hati lelaki pulak.. kenapa BM asyik buat pasal lelaki ? sebab pembaca BM ramai dari golongan wanita.. poll Nuffnang menunjukkan bahawa 62% adalah dari golongan wanita..



tanpa menulis lebih panjang lagi , BM akan senaraikan tips tips untuk memikat hati lelaki.......

1. JANGAN bersikap sombong dan selalu senyum apabila berinteraksi dengan lelaki .

2. berpewatakan menarik tu of coz la kan , nak menarik hati lelaki .

3. pandai memasak .

4. jujur dan merendah diri .

5. JANGAN sesekali lakukan benda yang dia tidak suka .

6. selalu lakukan apa yang dia suka .

7. tingkah laku yang lemah lembut dan sopan santun merupakan salah satu senjata wanita .

8. JANGAN terlalu mengongkong .

9. jaga cara pemakaian anda .

10. lelaki sukakan wanita yang berterus terang dan tidak menyembunyikan apa apa .

11. jangan tunjukkan sifat jual mahal anda selalu .

12. bijak menyesuaikan diri dalam apa pun keadaan .

13. JANGAN bandingkan dia dengan lelaki lain .

14. tidak semua lelaki mahukan wanita yang mekap tebal .

15. hormat dirinya , keluarga dan teman temannya .

16. lelaki sukakan wanita yang jaga kulit .

17. JANGAN terlalu bersikap kuno .

18. JANGAN terlalu merengek dan mengada ngada .

19. JANGAN terlalu meminta dan jaga tata tertib ketika di meja makan .

20. JANGAN terlalu over ketika bersama lelaki kerana ini akan membuatkan sidia meluat .

11 comments :

Ekin Isa said...

boleh dijadikan panduan pd sesiapa yg single kat luar sana... (;

Faten @ MB said...

gud tips..leh try.! hahaha!

zida said...

tips nak luahkan perasaan ada? HAHA :P

Cik Ila said...

Tips yg bagus..msti ikut!..hehe

Salam perkenalan..Jumpa kt innit td.. :)

bibi bibo said...

wahhh , nice sharing !

bibi bibo said...

wahhh , nice sharing !

ghab van hal said...

eh, macam banyak je..saya rasa saya simple je org die, xde la complicated sangat...kekeke...

Rizwan Ewan said...

betul2x! like 100% buat kaum hawa.. ikut semua tips2x 2 k..amalkan..hehe

CIK CHIPSMORE said...

salam...tuuiittt...nk bg tau..aye ader tag name kamu kat dalam segmen nie..g ler tengok tau..heehe

http://waneey89.blogspot.com/2011/07/jom-join-giveaway-gadis-desa_02.html

Halusinasi said...

suka single...

Ku Azhar said...

ha ah...mcm Halusinasi...yg penting SINGLE! hehehe

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family