BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, July 12, 2011

Hadiah Dari London | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera


baru hari ni BM berkesempatan nak update blog.. korang dah tahukan sebab apa BM tak update selama seminggu dua ni kan.. harini pulak BM ada kat Universiti Malaya.. kami ada buat lawatan koperat ke Kuala Lumpur dan menumpang duduk di UM..


okey.. harini nak update sikit je sebab BM masih lagi dalam keadaan mengantuk dan juga pening pening lalat.. tak cukup nie.. mata pun dah macam panda dan ada airbag.. OMG !! 


nak cerita sikit lah pasal tajuk diatas ni.. BM dapat gift dari someone.. korang nak tahu hadiah apa? jom usha gambar nie......

baju kemeja

\
Burton London

Dunhill London


haaa... haritu keluar pergi tengok wayang ngan makan makan je.. tengok wayang rasuk.. 'seram' gila nak mampus beb !! hahahaha..


makan kat white coffee je.. tak sempat nak tangkap gambar sebab ngah rushing makan.. start makan kul 5 wayang start 5.15.. terbaikkan... tercekik cekik BM nak makan.. haha.. dah la BM makan chicken chop ngn ais blended.. haha.. anyway, sempat gak la masuk wayang awal awal.. start start je cerita dah gelak gelak.. haiissshh.. cerita tu salah genre kot.. sepatotnya genre komedi.. muahahahaha..


okey lah.. BM nak mandi ni and then kena turun bawah ada briefing sikit.. k daaaa.......


Hak Milik Kekal,

2 comments :

nurpiska said...

nsib baik xtercekik ye bm:)

Nurul Syazana said...

11 july 2011????

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family