BLOGGER BLOGGER TEGAR

Monday, July 25, 2011

J-Lo Seksi Punca Cerai

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


tengok tajuk pun dah tahu hot kan.. korang tahu tak yang J-Lo ni mempunyai reputasi sebagai wanita paling seksi di muka bumi ini.. tahu tak ? kalau tak tahu bagus ! BM pun baru dapat tahu je.. muahahahaha..



walaupun begitu , suami penyanyi terkenal tu , Marc Anthony tidak menyukai apabila si isterinya berpakaian seksi.. Anthony mahu isterinya tampil dengan pakaian yang lebih sopan dengan gaya seorang isteri.. Anthony juga tidak suka dengan hakikat bahawa J-Lo ini menjadi simbol seksi..


Anthony pernah tidak setuju dengan sesi photographi mereka apabila pakaian yang disediakan terlalu seksi dan tidak sesuai untuk ibu yang mempunyai anak dua dan sudah berusia 40 tahun..


Pasangan itu mengumumkan perpisahan mereka minggu lalu selepas tujuh tahun perkahwinan.. menurut sumber lain , punca penceraian mereka adalah disebabkan oleh sikap Anthony yang terlalu mengongkong J-Lo..


SUMBER


Hak Milik Kekal,

4 comments :

ZWAN SABRI said...

Tula pasai, mana ada laki yang nak bini dia seksi sangat2.. seksi kat umah sudahla kannn.. HAHA

MySuaraBlog: Kunyah Untuk Kurus

Acik said...

aii, omputeh pun x suke isteri seksi? ingatkan bangga. kehkehkehhhh!

shishi.. said...

bgus btol suami die...like la...

Terbang Bersamaku said...

org barat pun tak suka wife die seksi2 kat luar....lelaki mne yg tak cemburu bile wife die ramai pminat...huhuhu..

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family