BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, August 4, 2011

Anugerah Entri

Assalamualaikum dan salam sejahtera 


ini baru entri yang kedua buat belog BM untuk harinie.. nampaknya BM sudah ketandusan idea bak padang pasir sahara untuk menghupdate blog.. adakah disebabkan tidak cukup tenaga dan telah menjadi mayat hidup.. oh tidak !! bukan tidak cukup tenaga tetapi idea.. tenaga tu ade je walaupun hanya cukup untuk menampung berat badan yang bagai hulk hogan ni sampai waktu berbuka sahaja.. 


berat badan macam hulk hogan ke ? berapa ek berat badan hulk hogan ? merepek pulak BM nie memalam menandakan memang ketandusan idea dalam kelapa kepala otak nie.. so , BM telah menghempas kepala di dinding untuk mendapatkan inisiatif supaya blog ini tidak menjadi sarang tebuan dimasa akan datang.. nak tahu apa inisiatifnya ? 



LU PIKIR LA SENDIRI !!


ha ha ha ... lawak bukan ? kalau tak lawak sila tidak vote BM untuk maharaja lawak semester depan.. tanpa membuang masa lagi mari kita lihat senarai inisiatif yang telah BM listkan sampai tersembol mata ni..

1) buat hyperlink entry paling ramai baca untuk bulan lepas dan minggu ini

2) buat hyperlink entry paling ramai baca untuk bulan lepas dan minggu ini

3) buat hyperlink entry paling ramai baca untuk bulan lepas dan minggu ini

4) buat hyperlink entry paling ramai baca untuk bulan lepas dan minggu ini

5) takde idea

6) takde idea

7) no idea

8) tarak idea

9) buat hyperlink entry paling ramai baca untuk bulan lepas dan minggu ini

10) no idea


dan pemenangnya adalah............

^^
^^
^^
^^
^^
^^
^^
^^



BUAT HYPERLINK ENTRY PALING RAMAI BACA UNTUK
BULAN LEPAS DAN MINGGU INI

berikan tepukan yang gemuruh !!!
*clap clap*

BULAN LEPAS


MINGGU LEPAS






Hak Milik Kekal,

4 comments :

are_tik25 said...

BM dah senget ke???hahaha

Popoi said...

ni dah knape nie BM ?? hahaha

Syazwan Che Deraman said...

hehehhe..rajinkan blogwalking bro..dapatkan ilham..

aku paling suka yang nenek pantun tu.
tak bosan aku mendengarnya.

selamat berpuasa bro.
have a good day ;)

abdullah gazali said...

@are_tik25 : mana ada senget... :P

@popoi : hahaha..xde idea la der...

@syazwan che deraman : oh..idea bagus.. selamat berpuasa gak.. have a good day..

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family