BLOGGER BLOGGER TEGAR

Saturday, June 25, 2011

Ada Ke Pembaca Dari Oversea? | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan selamat sejahtera


okey.. entri paling awal untuk hari ini yakni 25 jun 2011..  sebenarnya entri ni BM tulis pada pukul 12:21 am waktu Malaysia.. saja saja je nak tulis entri.. hehe..

mungkin orang puteh pon ada baca blog BM kan.. hehe .. manalah tahu.. walaupun BM tulis dalam bahasa melayu kan ada google translate.. apa susahkan.. sekarang nie dunia dah maju.. haha..

sebenarnya i feel weird apabila ada jugak readers dari oversea baca blog BM.. mana BM tahu ? BM tahu dari statistik blog BM laa.. ada je dari US , Qatar dan macam macam lagilah.. just want to know kalau ada readers yang baca blog BM nie yang dari oversea, sila sila la tinggalkan link blog anda supaya BM boleh terjah balik ke blog anda..

and boleh gak berkenal kenalan dan berkongsi pengalaman dari sesiapa yang tinggal di negara orang tu kan.. so, once again, please drop your link and comment yea..



DON'T HESITATE TO DROP YOUR COMMENT AND YOUR BLOG LINK

idea ni dari abg ben , abg ben buat , BM pun nak buat lah.. hehe


2 comments :

...Minah BluR... said...

HAHA tulah terkejut gak ade yg bce blog kite dr luar negara

IMANSHAH said...

ada lah..selalunya kalau saya anak murid yg belajar kat oversea

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family