BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, June 28, 2011

Alhamdulillah, Rezeki bertambah lagi | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

pagi selasa yang indah.. pagi pertama berada di negara lain.. bangun dalam kesejukan.. huhu.. mana taknya.. tak pakai selimut pon.. muahahaha.. op coz la sejukkan.. on lappy tapi wifi pulak wat masalah.. troubleshooting lpas tu cakap wifi lappy nie tak on.. what the fish!! wifi lappy nie sentiasa on okey..



jalan penyelesaiannya adalah restart balik lappy kesayangan BM nie.. Alhamdulillah boleh dah connect dengan wifi.. dapat je connect dengan wifi terus bukak facebook tengok ada apa apa status menarik.. kebanyakkannya mengenai ping blog masing masing.. blogwalking jap.. hehe..


terlupa pulak nak blogwalking kat blog sendiri tengok apa perkembangan.. follower ada la naik satu dua orang.. jadi lah kan.. ramai gak yang tinggalkan link supaya BM blogwalking ke laman mereka pula.. sempat 3 4 blog sahaja.. masa BM disini terhad.. ada banyak kerja yang perlu dilakukan..



tibalah masanya BM tengok pulak Nuffnang..first sekali tengok analytic Nuffnang.. jatuh sikit sebab BM sekarang tak selalu online sibuk dengan kerja.. tapi Alhamdulillah, earning Nuffnang BM menaik la jugak daripada takde langsung kan.. nak tahu apa tips disebalik kejayaan tu ? jom baca entri dibawah.. Insyaallah rezeki anda murah...


http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/beza-antara-glitterati-dan-ordinary.html#axzz1QWx0GyJQ

http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/buffered-earning-be-dari-nuffnang.html#axzz1QWx0GyJQ

SHARING IS CARING

1 comment :

foll0w ana.. ;) said...

nuffnang tu ta lyn pon tape kan.. :p

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family