BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, June 21, 2011

Alhamdulillah

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua !

Hmm .. Malam nie BM nak kongsikan laaa apa yang mencuakkan BM hari nie .. Huhu .. Sebonarnye harini result exam BM kuar .. Korang dah tahu kan ?? Hee .

Punya lah lama BM nak loading n refresh je browser tu . Akmaklumlah semua nak cek harini kan .. Masa menunngu masa maghrib tadi BM dapat melepasi semua halangan tu .. Beribu ribu kot nak masuk sever , akhirnya BM yang berjaya masuk..

Cuak nie nak tengok .. Tutup mata dulu .. Haha .. Akhirnya, *bape kali akhir daaa* okey okey !! Ni yang terakhir , BM dapat gak tengok result BM .. Alhamdulillah . Walupun jatuh , tapi BM tetap bersyukur ..

Korang nak tahu bape ? Tak payah la ye .. Korang just leh tahu yang BM lulus je .. Hehe .. bM baru lepas tgok wayang nie dengan membe baik BM .. Nak tahu cite apa BM tgok.. Tggu entri lepas nie .. bM nak makan dulu .. Makan double cheese burger di MCD pengkalan .. Nyum nyum nyum .. Bon appetite ..

Sent from my Nokia phone

3 comments :

idaida0504 said...

wah..meriah je dia....tahian untk reslt tu!mcd leh hntar2 sini

Mr AA said...

dapat masuk?adeh,apsal aku xleh..haha

Hans said...

wah
nih mesti result cemerlang nih
terus serbu mcd
tahniah2

Juvana Episod 9

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family