BLOGGER BLOGGER TEGAR

Sunday, June 19, 2011

bandar VS kampung | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera .

BM telah tidak menghupdate blog ni untuk hari sabtu lepas . tapi korang mesti pelikkan macam mana semalam blog ini ada 3 entri . haaaa . mesti ada orang cakap BM bela hantu ek ? haha . sebonarnye BM buat automatic post . heeee . rajin tak rajin tak ?


ish , perasan pulak .


berbalik kepada tajuk diatas . kampung vs bandar ? hmm . kedua dua tempat diatas ada best dan ada yang tak best . first kali , BM nak cite dulu apa yang best kat kampung nie . hehe .. biar gambar yang menerangkannya .. jommm .......

sampai sampai je terus terjah pokok rambutan


haa . nie deme ngah lawan nguko nyo . korang tahu ke ? 
(nguko nyo=cara nak amik isi kelapa untuk diperah ambik santan)


semua penduduk kampung yang datang beri sokongan


haaa . nie pulak deme ngah lawan make up .
deme pun pandai make up okeyyyyy


salah satu kumpulan yang masuk contest make up


nyum nyum . selama balik kampung ni ,
baru petang tadi dapat makan deroyan .


haaaa . tu dia .. tu la yang best kat kampung nie . tapiiiiiiiii ...........
ada gak la yang tak best . huhu . sebab dah biasa kot dok bandar kan . huhu . diantaranya ialah :

-takde internet . kalau ada pun bape bar je . nak tunggu header loading pon dah setengah jam . haha .
-tv pon tak dapat semua channel taw . huhu . *pedalaman bebenor umanye . 
-jauh dari bandar . haha .
-jalan nak ke umah pon gelap je memalam . tak pasal pasal langgor bab* plak . huhu .



haaaa . tu je laah . heee . 
harap enjoy baca .


stickynote : korang sukakan cite nora elena ? jom like page ni -->> KAMI HENDAK NORA ELENA SIRI 2 . macam mana nak like page nie ? nampak tak gambar nora elena kat sebelah kiri atas blog ni . klik kat situ and then automatik pergi kat page tu and then press like . thats all !! :)



2 comments :

el-janna said...

kalau dok kampung mmg best. kalau boleh nak lepaskan diri dari internet. connection..bagi fresh sikit otak^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghh ada rambutan.tp kg mana ada rambutan ye?melilau LM cr rambutan kat segamat ni takda pun.

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family