BLOGGER BLOGGER TEGAR

Saturday, June 11, 2011

BLOGGER PERAK THE BEST

assalamualaikum semua expecially blogger perak .

malam nie nak cite sikit mengenai BLOGGER PERAK . ce cite ce cite . sebenarnye BM nie baru je masuk group blogger perak nie . haritu nak ping link , search punya search ternampak group blogger perak . BM pun terus request nak join group tu . tak sampai bape minit terus di approve oleh ahli blogger perak . cayalah !



baru je di approved terus publish status kat situ . ramai gile komen . maklumlah newbie masuk group kan . best btol lah . depa semua sporting je . tak kering gusi la kalau baca status dan komen komen kat blogger perak punya group . best siotttt . blogger perak nie aktif gak . selalu gak buat gathering reramai . yang mini mini gath atau lepaking pun ada .

baru baru nie diaorang baru je wat gath kat teluk batik . tengok gambar tu semua buat BM jeles . okey okey . memang BM jeles . hoho . siap ada photographer lagi tu . bukan calang calang photographer okey . ada gak video kot . huhu .


lepas tu baru baru nie BM join mini gath a.k.a lepak lepak kat jaya jusco ipoh . kami ice breaking jap lepas tu beli tiket wayang dan makan . last event adalah tengok wayang sama sama . sebelum balik op coz la tangkap gambar dulu kan .

*dari kiri : eyya , faiz , BM , ros , minie , yat*

memang terbaiklah warga blogger perak ! memang terbaik dari yang terbaik !

BLOGGER PERAK | WE ARE FAMILY
ALWAYS THE BEST !!

2 comments :

Ros Anisza said...

yup...we are family...

Muhd Fadil said...

saya newbie. selamat datang weh ke BP. hihihi

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family