BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, June 16, 2011

GAMBAR GERHANA 16JUN | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan dalam sejahtera semua .

pagi tadi dah berlaku gerhana bulan iaitu dari pukul 1.25 pagi sehinggalah 7.01 pagi . BM eksaited tido lambat sampi kul 4 nak tengok gerhana tu . nampak la jugak dari rumah . heee . nak tangkap gambar , takde DSLR . haha . tapi BM ada sebahagian gambar yang BM ambil dari http://eclipse.slooh.com/ . kalau bukak laman web nie semalam dapat la tengok live . tapi bukan dari Malaysia la . dari negara lain . janji dapat tengok live kan . haa . nie gambar yang BM printscreen . mai tengok ....


gambar nie diambil pada pukul 3.10 pagi . 


pukul 3.23 pagi .


3.23 pagi .


ni gambar last BM dapat printscreen . masa nie pukul 3.26 pagi . 

okey . empat gambar je BM sempat nak printscreen . sebab ape empat je ? tetido ke ? salah !! tibe tibe lappy BM nie hang . bukan hang tuah , bukan hang jebat tapi hang . takde ribut takde taufan tibe tibe je hang . selama nie tak penah pulak hang . dah la hacking sedang berleluasa . takut la kan blog BM kena hack ke apa . so, BM ambik langkah berjaga jaga dengan off wireless dan tutup modem streamyx BM . settle . lepas tu tengok live dari luar rumah je . heee . dapat gak tengok live walaupun tak berapa jelas sebab baru lepas hujan . so , ini jelah gambar yang BM boleh kongsikan dengan korang semua . :)

3 comments :

Isteri Encek Bard said...

Subhanallah

...Minah BluR... said...

alah tak dapat nak tengok semalam sebb tidoq! ingtkan arini.. grrrrr..

jOm join bloglist MB =)

Mohd Yusuf said...

aku jaga kul 2 lebih kot tapi tak ingat plak ada gerhana...ha3...siap sambung tido plak...

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family