BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, July 5, 2011

Nuffnang Murah hati bagi BE lagi | BIRUMUDA91

Assalamualaikum dan salam sejahtera^-^


sudah beberapa hari BM tidak kerap untuk menghupdate blog ni malah pada hari ini , entri ini merupakan entri pertama BM.. kerana apa BM tidak kerap menghupdate? kalau tidak selalu je nampak BM ping blog kat page page blogger seperti Blogger Perak , Sahabat Blogger dan juga Kelab Blogger.. ini adalah disebabkan oleh BM sekarang sibuk dengan event besar yang akan berlangsung pada 8 9 dan 10 julai yang tidak lama lagi..



walaupun begitu , Nuffnang tetap juga bagi BE pada BM.. Terima kasih Nuffnang kerana bagi BE kepada BM.. BM harap BM dapat maintainkan traffik BM.. nak tahu BE apa yang BM dapat kali ni ? mai BM printscreen.. sat ek.. sat je.. eh eh.. jap laaaa.... 


klik gambar untuk gigantic picture


haaa... nampak tak tu ? BE yang terbaru adalah Berita Harian Online Treasure Hunt.. Nuffnang bagi dekat bahagian Large Rectangle.. oh Nuffnang ! Thank you a lot !! 


nak tahu apa rahsianya ? KLIK SINI dan SINI .. SANA sekali  ..


6 comments :

Nizam Ijam said...

tahniah2... :)


Saya pakai domain baru dan nak buat bloglist jom join
Segmen Mudah-Jom Join Bloglist Nizam Ijam

!cencalok dan tempoyak! said...

hai~
baru follow nak besh jugak dtg blog awak ni yer. meriah gitu dgn wana warni.hihi....

Syazwan said...

pergghhh..
banyak gila BE kau..
kau satu!
tahniah!

Freaky said...

wahh tahniah dapat BE dengan banyak

NURUL AINI NORAZMAN said...

waaa,.jeles!! nak BE jgak,.=((

Che Sayzzuwan said...

urm tbaik bro heheehe
nk belajar caranya

http://duniadalamjaket.blogspot.com/

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family