BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, August 5, 2011

idea oh idea

Assalamualaikum dan salam sejahtera


hari nie dah masuk hari kelima kita berpuasa di bulan ramadhan yang indah ini dan hari kedua juga BM dah ponteng puasa.. adakah anda percaya BM tidak berpuasa dua hari ni ? ohmai ohmai.. jangan percaya yea sebab itu semua dusta belaka saja bergurau menghidupkan suasana yang sepi..



sebenarnya sudah dua hari BM kehabisan idea untuk menghupdate belog kesayangan intan payung BM nie.. semalam dah buat alternatif yakni dengan menghidupkan balik dua entri yang dah mati ditelan oleh entri entri baru.. baru la sangatkan.. walau bagaimanapun BM tetap tidak mempunyai idea setelah mengentakkan kepala di dinding rumah sampai berdarah.. grrr.. dah beku kot idea ni..


Alhamdulillah , ada sahabat memberikan komen supaya berblogwalking supaya dapat mencairkan idea yang dah beku seperti duduk di kutub utara.. terima kasih yea sahabat.. nak tahu siapa sahabat tu ? KLIK SINI .. Terima kasih yea sahabat !! 



Insyaallah , mungkin esok BM kembali dengan idea idea yang menarik tertarik kau memang deboom ke kan.. semua pembaca doakan lah yea idea nie datang mencurah curah ke dalam cawan supaya dapat diminum oleh belog kesayangan BM nie yang hampir bersawang.. banyak bebenor labah labahnya.. baru dua hari dah nak naik sawang belog ni..


TERIMA KASIH YEA BACA BELOG BM !! SILA LA DATANG LAGI YEA !!



Hak Milik Kekal,

4 comments :

Cik Aish said...

hehe dgn berblogwalking, boleh dptkan idea..:)

Syazwan Che Deraman said...

hehehe..thanks bro sebab tag.

thanks for dropping by kat aku..

aku pon ada jgak repost entry yang lama lama..
entry yang tak ada orang komen and tak ada orang baca..

have a good day.

NasZ said...

good luck. jangan patah semangat k? ada banyak benda bleh diupdate dalam blog. saya mesti pilih!

MOHD NASER.com

Syazwan Che Deraman said...

datang sini la bro..baru dapat naik..hehe..

selamat berbuka puasa.
kau puasa tak hari ni?..
kau kan tadi makan meggi celah locker?.
hehhe

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family