BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, December 30, 2011

Grapevine is Back !!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


dah berabad lamanya tak update ini belog. sudah berhabuk rasanya. memang "sedikit" sibuk memegang gelaran seorang mahasiswa nie. pagi nie terasa nak update pulak selepas asyik blogwalking je. tetibe idea datang nak update pasal apa. 


pepagi lagi dah tengok nuffnang. first sekali memang akan tengok analitik punya lah. tipulah kalau tak tengok situ kan. and then tengok earnings. mana la tahu tetibe nuffnang nak bagi sponsor post ke kan. bukan senang nak dapat tu. sekali ade satu Buffered Earning masuk. Alhamdulillah ade la jugak iklan masuk.


dan yang best skali tu, iklan yang masuk adalah Maxis Hotlink Project Y (Phase 2) Grapevine.

GRAPEVINE TU !!

hah? korang lupa ape tu grapevine? macam mana iklan dia? meh sini wa tunjukkkkk!!!





nie la ghupenye iklan grapevine!! 

macam mana nak dapat earning?

ikut je step yang dia bagi tu !!

easy is it ?





Hak Milik Kekal,

4 comments :

akuamir said...

haha,, tahniah bro.. :D

klo sudi,, terjah la blog gua..

Che Ruzaini Nick said...

masyuk ka grapevine ni?

Nizam Ijam said...

untung r..haha

Jerr said...

Aku nampak Ijam kat atas , hehe .

cmmnt here bro~

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family