BLOGGER BLOGGER TEGAR

Thursday, October 11, 2012

Long Time No See

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Sudah lama rasanya tidak menulis menaip dalam blog ni. Rasa macam dah kekok nak menaip. Sampai typo banyak kali dalam entri nie. Banyak kerja dengan kata lainnya 'aktiviti' sebagai seorang student nie. Kadang kadang tak sempat nak mengadap laptop ni ha. kalau mengadap pon mesti sebab ada assignment. Kalau tak ada depan laptop, mesti kat luar ada aktiviti. Kita sebagai student kene seimbangkan akademik dengan kokurikulum. so, banyaklah aktiviti dan banyak jugaklah assignmentnya.



Nak tahu apa aktiviti BM selama tak menaip entri ? Jom kita tengok.



Jamuan Hari Raya. Semua tayang duet raya daripada Pengetua Dewan Penginapan.
Terima Kasih Dr !!

Menunggu di Lobby Kementerian Pengajian Tinggi sempena Perhimpunan Belia Di Stadium Shah Alam untuk Sambutan Kemerdekaan Malaysia. 


Sebelum pergi ke Stadium Shah Alam, lepak dulu kat Putrajaya. Eh, mana kepala BM?


Ahli Jawatankuasa Suaikenal Sesi 2012/2013.
Bergambar beramai ramai selepas tamat sesi pendaftaran.


Bergambar selepas tamat Konsert Diraja Menjunjung Kasih 2012.
AJK Pentas.


Menjadi Pengacara Majlis untuk Pertandingan Nyanyian Lagu lagu P.Ramlee dan juga drama sebabak dari filem P.Ramlee.


Semasa jamuan penghargaan bagi Konsert Diraja Menjunjung Kasih 2012.


Bergambar bersama artis selepas menjadi Pengacara Majlis bagi
Majlis Penutup Kem Kelab Pencinta Filem.


Pengacara Majlis untuk Malam Bintang Konvo bersama Pemenang Pencarian Ikon Utusan-UUM.
Tahniah Rindaya !!


Bergambar beramai ramai dengan Azlan The Typewriter.


Bermain Raining Man bersama rakan seperjuangan semasa USM-CIMA Students' Conference.
"Celebrating Success"


Bersama salah seorang peserta USM-CIMA Students' Conference 2012.
"Celebrating Success"


Haa. Banyak tak aktiviti BM untuk semester ini ? Ini baru nak masuk 2 bulan. Belum lagi untuk the whole semester. Walaupun aktif beraktiviti di luar dari segi kokurikulum, BM juga tidak mengabaikan Akademik. Ada masa untuk Akademik dan ada masa untuk Kokurikulum. Nampaknya sudah panjang entri kali ini. Mungkin setakat ini sahaja coretan BM untuk entri kali ini. Harap semua berpuas hati setelah lama BM tidak menaip entri.


Assalamualaikum ^_^






Hak Milik Kekal,

3 comments :

ZWAN SABRI said...

Tudiaaahhhh.. Pengacara yang hebat.. uploadla video bro time mengacara.. tringin nk tgk.. :)

are_tik25 said...

retisss yg bzzz!!!:P

CikNana said...

ada artis wo..he..btw,sy follow sini

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family