BLOGGER BLOGGER TEGAR

Tuesday, February 5, 2013

Rebat RM200 Smartphone

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.


Dah lama rasanya BM tak update blog nie kan. Rasa macam dah bersawang sawang blog nie. Harinie BM dapat semangat balik untuk menulis di ruangan ini. Tajuk untuk hari ini adalah berkenaan rebat RM200 untuk pembelian smartphone 3G yang telah diistiharkan dalam bajet 2013.



Masih ramai lagi yang tidak tahu  bagaimana untuk mengisi borang ini secara online. harini BM nak berkongsi sedikit mengenai isi borang secara online. Tapi sebelum tu, ade beberapa syarat yang perlu dipenuhi. Rebat ini hanya layak jika syarat syarat dibawah ini dipatuhi :


  • Warganegara Malaysia yang berumur dari 21 tahun sehingga 30 tahun.
  • berpendapatan dibawah RM3000.
  • Model telefon pintar 3G yang ditawarkan.
  • Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalur lebar.
  • Hanya layak untuk sekali rebat sahaja.

KLIK SINI untuk isi borang secara online



SELAMAT MENGISI BORANG :)



Hak Milik Kekal,

No comments :

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family