BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, June 17, 2011

Cinta Pandang Pertama Blogger

Assalamualaikum dan salam sejaherta semua .



semoga ceria di pagi hari yang indah ini . hari ini hari jumaat , penghulu segala hari . baik lah , berbalik kepada tajuk tu haa . BM nak berkongsi sedkit mengenai cinta pandang pertama BM kepada dunia blogging ni . BM buat blog ni sebenarnya untuk assignment sahaja pada mulanya tetapi terus menjadi hobi . nak tahu blogger mana yang memberi inspirasi dan semangat nak blogging nie ?

Jom Terjah ...... zaasssss ......



okey , semua orang mesti dah kenal blog ni kan . ini lah blog hanis zalikha . seorang model dan juga mahasiswi . skang nie tak tahu la mahasiswi ag ke tak . dulu dulu BM selalu usha dia . eh eh . usha blog dia . heee .


okey . nie pulak blogger lelaki . kawan baik hanis zalikha yang sekarang ni belajar kat luar negara . sebab apa BM selalu usha blog dia ? sebab penulisan dia banyak dalam english . i likkkkeee . hee . sebab apa takde header ? bukan takde header , ade jee . tapi takleh nak copy and then malas nak printscreen . haha .



baiklah . seterusnya adalah blogger ariffshah . beliau seorang pelajar diluar negara . ambil jurusan apa pon BM tak tahu . haha . sekarang berada di moscow . blog ni banyak memberi informasi dan juga motivasi kepada BM untuk meneruskan blogging ni .


Haaaa . tu la cinta pandang pertama BM terhadap dunia blog ni . mereka mereka ini lah yang memberikan inspirasi untuk bergiat aktif dalm dunia blog . thanx to all of them . maybe BM masih baru lagi dalam dunia blog ini . so , sesape yang nak tunjuk ajar ke pape ke . komen anda dialu alukan . but mind your word okey . 

4 comments :

Isteri Encek Bard said...

bermula dengan stalker blog. dan emmbaca hasil penulisan diorang, dari situ lah ahti mula tertarik tu berbelog

K O R I E said...

yeah~
follow kamu

.fariza. said...

moga terus maju..

Mr iZzo (^^,) said...

Geng KL GANGSTER datang meLawat Geng jugak! hehe (^^,)




http://themrizzo.blogspot.com

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family