BLOGGER BLOGGER TEGAR

Monday, August 8, 2011

Umar Faruq buat segmen !

Assalamualaikum dan salam sejahtera



pepagi nie BM senantiasa blogwalking macam biasa.. sebelum tengok blog yang baru ping dalam facebook , BM akan tengok dekat bloglist BM.. tu yang akan jadi blog pertama BM datang membaca.. pagi ni blog umar faruq atas sekali dalam bloglist dan BM pon bacalah..


umar faruq buat segmen wehhh... kalau ada segmen comfirm comfirm ada syarat syarat sebab segmen ini adalah segmen yang berkonsepkan win win situation.. umar faruq suruh komen mengenai blog dia..


haaa.. nie KOMEN untuk blog umar faruq...........


  • blog yang simple
  • selalu update
  • tak membosankan
  • penuh dengan idea idea bernas


jom join segmen umar faruq ramai ramai !! klik header beliau yea.....


Hak Milik Kekal,

4 comments :

iLa VaNiLLa said...

hai BM ! ila new here.. baru nak berkenalan.. :)

http://vanillasynus.blogspot.com/2011/08/jum-bodek-umar-faruq.html

Luqeem™ said...

nice!
snggah dr segmen..:)

Segmen Umar

Shaherah said...

hehehe.. Chakk.. Shera singgah sini..
Shera pun ada join au segmen ni.. ^_^

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/08/segmen-suka-suka-bersama-umar-faruq.html

Umar Faruq said...

ahaks.. maceh2.. penuh dengan idea bernas mcm mana tu? :D

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family