BLOGGER BLOGGER TEGAR

Friday, June 1, 2012

Nak Dapat Buffered Earnings?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Buffered Earning Birumuda91






Apa itu Buffered Earnings? tu la Buffered Earning! walaupun 2 je BE, tap BM syukur  sangat-sangat. THANKS NUFFNANG !! ramai yang dah tahu TAPI kalau yang tak tahu tu mai SINI. sesiapa sahaja yang daftar dengan Nuffnang, korang mesti nak Buffered Earning kan ? Buffered Earning nie akan dihadiahkan oleh Nuffnang kepada blog-blog yang terpilih sahaja untuk menerimanya. 

Ada yang setahun daftar baru dapat, dan juga ada sebulan daftar dah dapat Buffered Earning nieh. itu terpulang kepada Nuffnang dan juga banyak mana follower baca korang punya blog. lagi banyak view dari follower, lagi banyak chance nak dapat Buffered Earning nieh.


Nak tahu lebih lanjut lagi? [ KLIK SINI ]




Hak Milik Kekal,

1 comment :

hafiz hafizol said...

dah setahun lebih daftar nuffnang tp x pernah dpt . hehe.. ce ajar skit camne nak dapat.

MAIN SPONSOR

ASAL USUL KU

Blogger Perak - We Are Family